Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Τηγανητά αυγά σε διάφορα σχήματα Fried eggs in various shapes



                              


Υλικά

Αυγά
Πιπεριές για γέμισμα κομμένες σε φέτες
Ψωμί του τόστ
Ελαιόλαδο η βούτυρο

Ζεσταίνουμε λίγο λάδι η βούτυρο σ'ένα τηγάνι
Βάζουμε μέσα τις φέτες πιπεριάς,σπάμε μέσα τους το αυγό και αφήνουμε να τηγανιστεί
Η παίρνουμε μια φέτα ψωμί του τοστ και κόβουμε την ψίχα αφήνοντας μόνο την κόρα ως θήκη για το αυγό
Η παίρνουμε ένα ποτήρι και κάνουμε μια τρύπα στην μέση της φέτας του τοστ για να γίνει μια κυκλική θήκη για το αυγό.
Τηγανίζουμε μέσα το αυγό και αν θέλουμε γαρνίρουμε με τριμμένο τυρί και μπείκον






Ingredients

Eggs
Peppers for stuffing sliced
Bread toast
Olive oil or butter

Heat little oil or butter in a frying pan
Put in the pepper slices, break the egg into them and let them fry
Or get a slice of toast and cut the flesh leaving only the crust as a case for the egg
Or get a glass and make a hole in the middle of the slice of the toast to make a case for a circular egg.
Fry the egg inside and if you want garnish with grated cheese and bacon







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου