Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Σαλτσά Κεμπάπ Σόγιας Soy Kebab Sauce

                         


1 ποτήρι Κεμπάπ σόγιας
3 ποτήρια νερό
300 ml Ντοματοχυμό
2-3 κ.σ Κέτσαπ
Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,φύλλα δάφνης
ελαιόλαδο
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Προαιρετικά
1 κύβος λαχανικών
Ψιλοκομμένη πιπεριά

Βράζουμε την σόγια κι όταν πάρει βράσει αποσύρουμε και αφήνουμε 10 λεπτά να φουσκώσει
Σουρώνουμε και ξεπλένουμε
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε την σόγια .
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε ως που να δέσει η σάλτσα
Συνοδεύουμε με μακαρόνια,ρύζι πατάτες...




1 cup soy Kebab
3 cups water
300 ml tomato juixe
2-3 tbsp Ketchup
salt, pepper, oregano, bay leaves
olive oil
chopped onion
optionally
1 vegetable cube
chopped peppers


Boil the soy kebab and when it comes to a boil take off from the heat and allow to rise 10 minutes
Strain and rinse
Saute the onion and add the soy.
Add the remaining ingredients and cook till the sauce thickens
Serve with pasta, rice, potatoes ...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου