Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Τυρόπιτα Ανοιχτή Opened Cheese pie






















Για τη ζύμη

μισό ποτήρι  ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 
μισό ποτήρι κρύο νερό 
1 αυγό 
1 πρέζα αλάτι 
1 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης 
2/3 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι baking powder. 

Για την γέμιση 
150 γρ μοτσαρέλα η γκούντα τριμμένη 
150 γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη 
150 γρ φέτα τριμμένη 
1/2 κούπα γιαούρτι 
2 αυγά 

Φτιάχνουμε τη ζύμη ανακατεύοντας όλα τα υλικά της
Στρώνουμε με τα χέρια μας τη ζύμη στο ταψί και στα τοιχώματα
Ανακατεύομαι τα υλικά της γέμισης και τα αδειάζουμε στο ταψί
Ψήνουμε 40-45 λεπτά στους 180 C μέχρι να ροδίσει


For the dough
half a glass of olive oil or vegetable oil
half a glass of cold water 
1 egg
1 pinch salt
1 cup whole wheat flour 
2/3 cup flour, all-purpose 
1 teaspoon baking powder.

For the filling
150g grated mozzarella or gouda
150g grated kefalotyri cheese or romano or parmesan
150g crumbled feta cheese
1/2 cup yogurt
2 eggs

We make the dough by mixing all the ingredients together
We lay the dough with our hands into the pan and it's walls
Mix e the filling ingredients and pour into the pan
Bake 40-45 minutes at 180 C until golden brown






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου