Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Ιγκλού Γρανίτας γεμιστό με παγωτό Lemonade Ingloo Filled with Ice cream




Υλικά 

λεμονάδα με ανθρακικό
παγωτό .προτιμότερο βανίλια η λεμόνι


Βάζουμε μέσα σ'ένα μπωλ που μπαίνει στην κατάψυξη λεμονάδα βάζουμε στη μέση ενα μικρότερο μπολάκι ,το σταθεροποιούμε με ταινία στις άκρες και το γεμίζουμε με λίγο νερό,να μην ακουμπάει τον πάτο 
Βάζουμε στην κατάψυξη μεχρί να γίνει γρανίτα 
Βγάζουμε το μικρότερό μπωλάκι απο μέσα και γεμίζουμε με παγωτό 
Αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα 
Γίνεται και σε μικρότερα μπωλάκι σκάβοντας το εσωτερίκό

Ingredients

lemonade
ice cream prefarably vanilla or lemon

Fill the large bowl half way up with lemonade Rest the smaler bowl insede the bigger one Keep it as central as you can and use tape to secure it in place .leaving a gap all around the edge and underneath
Pour some water into the smaller bowl to prevent it from floating around
Pop the bowls into the freezer ,when done take out the middle bowl and fill with ice cream
Turn the ingloo inside out in a plate


                                               


                           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου