Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Μανιτάρια Τηγανιά Fried Mushrooms with Wine,Tomato and Feta


Υλικά

500 Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 μικρό Κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1 σκελίδα Σκόρδό τριμμένο
1/4 κούπας Κόκκινο κρασί
1 Ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 πρέζα ζάχαρη η 1 κ.σ κέτσαπ
λίγο ντοματοχυμό (προαιρετικά)
Ρίγανη,Αλάτι,Μαύρο Πιπέρι,Κόκκινο Πιπέρι,1 πρέζα κανέλα
μαϊντανό ψιλοκομμένο

Φέτα

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
Προσθέτουμε τα μανιτάρια,αφήνουμε να πάρουν χρώμα και σβήνουμε με το κρασί
Προσθέτουμε την ντομάτα,την ζάχαρη,και τα μυρωδικά και αφήνουμε να μείνει με την σάλτσα του
Προς στο τέλος προσθέτουμε τον μαϊντανό
Βάζουμε τριμμένη φέτα από πάνω και σερβίρουμε






Ingredients

500 gr white Mushrooms sliced
1 small Red onion shredded
1 clove of Garlic crushed
1/4 cup Red wine
1 Tomato diced
1 pinch of sugar or a tbsp of ketchup
optioanally some tomato uice
Oregano,Salt,Black Pepper,Red Pepper,1 pinch of cinnamon
Chopped Parsley

Feta cheese

Peel the mushrooms
Saute the onion and the garlic
Add in the mushrooms,let them change colour and add in the wine
Add in the tomato,sugar and spices and let it evaporate it's juices
Near the end add in the chopped parsley
Pour crumbled feta on the top and serve




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου