6 κοφτές κ.σ Άνθος αραβοσίτου η κάστερ πάουντερ με γεύση βανίλια
660 ml Γάλα (3 κούπες και 1/4) και λίγο ακόμα για βρέξετε τα σαβαγιάρ
6-7 κ.σ Ζάχαρη
Μπισκότα σαβαγιάρ ή φέτες τσουρέκι που μας περίσσεψε βρεγμένες με λίγες κουταλιές γάλα
Κακάο ή σοκολάτα κουβερτούρα
Βάζουμε σε κατσαρολάκι το άνθος αραβοσίτου η κάστερ πάουντερ το γάλα και τη ζάχαρη
Ανακατεύουμε να διαλυθεί το άνθος αραβοσίτου και βάζουμε στην φωτιά
Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει
Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ βουτώντας τα ένα ένα στο γάλα
Στρώνουμε τα μισά στη φόρμα και περίχύνουμε με την κρέμα
Απλώνουμε τα υπόλοιπα και πασπαλίζουμε με κακάο η λιωμένη κουβερτούρα
Βάζουμε στο ψύγειο να σφίξει
Σερβίρουμε
Ingredients
6 tbsp Custard powder with vanilla flavor or corn flour
660 ml Milk (3 cups and 1/4) and some more to soak the ladyfingers
6-7 tbsp Sugar
Ladyfingers (savoyard cookies) or italian or tsoureki bread leftover slices wet with some tsbp of milk
Cocoa powder or Melting chocolate
In a pan put 6 tbsp of Custard powder, milk and sugar
Stir well till the custard powder dissolves and put it over medium heat
Stir till it thickens
Wet the ladyfingers in milk and lay them in the pan
Drizzle the cream over them and cover with the rest of the cookies
Sprinkle cocoa powder over them or melted chocolate
Put in fridge and wait till it thickens
Serve
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου