Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Χοιρινή Τηγανιά με Ουίσκι Fried Pork with Whiskey Glaze


Υλικά

500 γρ χοιρινή σπάλα
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη
1 κούπα χλιαρό νερό
2 κ.σ μουστάρδα
1/4 ποτηριού ουίσκι
1 κ.σ καστανή ζάχαρη
αλάτι,μαύρο πιπέρι,κόκκινο πιπέρι,ρίγανη

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το σκόρδο
Προσθέτουμε το κρέας και σοτάρουμε να ροδίσει
Ανακατεύουμε την μουστάρδα στο χλιαρό νερό
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το νερό με την μουστάρδα
Σκεπάζουμε και αφήνουμε 1 ώρα να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας
Όταν είναι έτοιμο σβήνουμε με το ουίσκι,προσθέτουμε την ζάχαρη και αφήνουμε την σάλτσα να γλασάρει



Ingredients
500 gr pork shoulder
1 medium red onion finely chopped
1 clove of garlic (whole)
1 cup warm water
2 tbsp of mustard
1/4 cup of whiskey
1 tbsp of brown sugar
salt,black and red pepper and oregano

Saute the onion and add in the garlic
Add in the meat and saute till brown
Mix the mustard with the warm water
Add the herbs in the meat and the mustard water
Cover and let it simmer for 1 hour till the meat is done
When ready pour in the whiskey and the brown sugar and let the glaze thicken





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου