- 1 κιλό χοιρινά σουβλάκια
- 1 μπύρα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- δενδρολίβανο
- 2 κ.σ. μέλι ή μαύρη ζάχαρη
- 1 κ.γλ. πάπρικα
- 1 κ.σ. κόλιανδρο
- 1 κ.σ πράσινο πιπέρι
- αλάτι
- ρίγανη
- 1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε τα χοιρινά σουβλάκια το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα σκεύος.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, αλέθουμε τα μπαχαρικά, ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε τα χοιρινά σουβλάκια.
Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ και την επόμενη τα ψήνουμε στη σχάρα
Τα συνοδεύουμε με μπύρα.
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-6C0DABAE-E7D26430/www_lidl_gr/hs.xsl/2901.htmΨιλοκόβουμε το σκόρδο, αλέθουμε τα μπαχαρικά, ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε τα χοιρινά σουβλάκια.
Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ και την επόμενη τα ψήνουμε στη σχάρα
Τα συνοδεύουμε με μπύρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου