μισό πακέτο λαζάνια
ελαιόλαδο η σπορέλαιο
αλάτι,ρίγανη,πάπρικα
Βράζουμε τα λαζάνια αλ ντέντε για λίγα λεπτά σε αλατισμένο νερό με λίγο ελαιόλαδο για να μη κολλήσουν μεταξύ τους
Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό
Τα απλώνουμε σε πετσέτα η σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν
Τα κόβουμε σε τριγωνάκια
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά ως που να φουσκώσουν λίγο και να ροδίσουν
Βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και όσο είναι ζέστα αλατίζουμε και βάζουμε τα μπαχαρικά της αρεσκείας μας
Ingredients
half a package of lasagna
olive oil or vegetable oil
salt, oregano, paprika
Boil the lasagna al dente for a few minutes in salted water with a little olive oil to avoid them sticking together
Drain and rinse them with cold water
Then spread the lasagna in a towel or absorbment paper to dry
Cut into triangles
Fry in hot oil for a few minutes on each side until they puff and brown
Put them over absorbment paper and season them with salt,while their still hot and add the spices of your choice
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου