Υλικά
3-4 μελιτζάνες
Γιαούρτι,τυρί φέτα,γκούντα,δυόσμο,μαύρο πιπέρι για την γέμιση
Αλεύρι,αυγά και φρυγανιά για το πανάρισμα
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές ροδέλες
Τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα τις αλατίζουμε και τις περιχύνουμε με λίγο λάδι
Τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν
Ανακατεύουμε την φέτα,το κασέρι,το γιαούρτι και τα μυρωδικά
Βάζουμε 1 κουταλάκι γέμιση στην άκρη της μελιτζάνας,την ρολάρουμε και την πανάρουμε
Τηγανίζουμε να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές και σερβίρουμε
3-4 eggplants
Greek yogurt,feta cheese,gouda,spearmint,black pepper for the filling
Flour,eggs and breadcrumbs for the coating
Cut the eggplants in thin slices
Put them in a pan lined with parchment paper,season them with salt and drizzle them with olive oil
Bake them till soft and golden
Mix the feta,gouda,yogurt and herbs
Put a spoon of the filling on the edge of the eggplant,roll it and coat in flour,egg and breadcrumbs
Fry till golden on both sides and serve
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου