Υλικά
Κολοκυθάκια
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ανακατεμένο με αλάτι και μαύρο πιπέρι
Νερό
Ελαιόλαδο
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες
Τα περνάμε από το αλεύρι και ύστερα από το νερό
Για να γίνει πιο τραγανή η κρούστα τα ξαναπερνάμε
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι,να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί τα αλατίζουμε και σερβίρουμε
Ingredients
Zucchini
All purpose flour mixed with salt and black pepper
Water
Olive oil
Cut the zucchini into thin slices
Flour them and quickly dip them in water
For a more crunchy crust flour them and dip them in the water again
Fry them in hot oil till golden on both sides
Remove them on paper towels,season them with salt and serve
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου