Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Μήλα με επικάλυψη καραμέλας βουτύρου και τρούφα σοκολάτας Apples covered with butter caramel and chocolate




Υλικά

6 μέτρια μήλα
ξυλάκια παγωτού
150 γραμ καραμέλες βουτύρου
4 κ.σ νερό
Τρούφα σοκολάτας η χρωματιστή ή.λιωμένη σοκολάτα

Πλένουμε τα μήλα,τα στεγνώνουμε με μια πετσέτα,τους βγάζουμε το κοτσάνι και τα καρφώνουμε με ξυλάκια παγωτού
Βάζουμε τις καραμέλες και το νερό σε κατσαρολάκι και λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν
Βουτάμε τα μήλα να καλυφθούν με την καραμέλα,περιμένουμε να στραγγίξει λίγο και τα βουτάμε μέσα στη τρούφα
Τα βάζουμε πάνω σε λαδόκολλα να στεγνώσουν
Αν θέλουμε τα βουτάμε στη καραμέλα περιμένουμε να στεγνώσει και τα βουτάμε σε λιωμένη σοκολάτα

Ingredients

6 medium apples
ice cream sticks
toffee caramels 170 gr
4 tbsp water
chocolate sprinkles or melted chocolate

Wash the apples and dry them with a towel Remove their stalk and put in the ice cream sticks
Place the caramels and the water in a saucepan and melt them over low heat
Stir until melted
Dip the apples in the toffee wait for it to drain a bit and dip them in the chocolate sprinkles
Put them on parchment paper to dry
If you want dip them in the caramel,wait for it to dry and then dip them in melted chocolate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου