Υλικά
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
2 καρότο κομμένα σε ροδέλες
3-4 πατάτες σε κύβους
1 φύλλο δάφνης
500 γρ αρακάς
1 κύβος ζωμό κοτόπουλο ή λαχανικών
ρίγανη,αλάτι,πιπέρι
άνηθος ψιλοκομμένος
χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
Σόταρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
Προσθέτουμε την πατάτα και το καρότο,σοτάρουμε και προσθέτουμε τον αρακά
Προσθέτουμε,το φύλλο δάφνης,τον κύβο κοτόπουλο,ρίγανη,αλάτι και πιπέρι και νερό να καλύψει τον αράκα
Βράζουμε να μαλακώσει ο αρακάς και τα λαχανικά,προς το τέλος προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο και τον χυμό λεμονιού και αφήνουμε να δέσει
Ingredients
olive oil
1 redonion chopped
1 clove of garlic minced
2 carrots in slices
3-4 potatoes diced
500 gr peas
1 bay leaf
1 chicken cube
oregano,salt,black pepper
chopped dill
juice of one big lemon
Saute the onion and the garlic
Add in the potatoes,the carrots and the peas
Season,with salt,black pepper and oregano,add in a bay lead and a chicken cube and cover with water
When the peas and the vegetables are soften add in the dill and the lemon juice and let the juices thicken
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου