Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Ανάποδη Ροδακινόπιτα


Υλικά

5 ροδάκινα κομμένα σε φέτες (χωρίς την φλούδα )
100 γρ ζάχαρη
100 γρ βούτυρο

Για το κέικ
4 αυγά
300 γρ ζάχαρη
180 μλ αραβοσιτέλαιο
200 ml πορτοκαλάδα με ανθρακικό
500 γρ φαρίνα με άρωμα πορτοκαλιού
1 βανίλια

Λιώνουμε την ζάχαρη με το βούτυρο και την απλώνουμε σε ταψί με στρωμένη λαδόκολλα
Απλώνουμε από πάνω τις φέτες με τα ροδάκινα
Για το κέικ χτυπάμε μαζί τα υλικά για 4 λεπτά και απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα ροδάκινα
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς πάνω κάτω για 30-35 λεπτά
Αν χρειαστεί θα βάλουμε 10 λεπτά μόνο την κάτω αντίσταση για να καραμελώσουν τα ροδάκινα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου