Υλικά
4 αυγά
270 γρ ζάχαρη
220 ml αραβοσιτέλαιο
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
100 ml γάλα χυμό πορτοκαλιού
2 βανίλιες
1.5 κ.γ κανέλα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
250 γρ σταφίδες
3- 4 μικρά μήλα κομμένα σε κυβάκια
500 γρ φαρίνα
Χτυπάμε με τον αυγοδάρτη τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτουμε το λάδι
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τον χυμό πορτοκάλι,εναλλάξ με τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα
Στο τέλος προσθέτουμε τα μήλα και τις σταφίδες
Ψήνουμε στους 165-170 για 60 -70 λεπτά
270 γρ ζάχαρη
220 ml αραβοσιτέλαιο
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
100 ml γάλα χυμό πορτοκαλιού
2 βανίλιες
1.5 κ.γ κανέλα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
250 γρ σταφίδες
3- 4 μικρά μήλα κομμένα σε κυβάκια
500 γρ φαρίνα
Χτυπάμε με τον αυγοδάρτη τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτουμε το λάδι
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τον χυμό πορτοκάλι,εναλλάξ με τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα
Στο τέλος προσθέτουμε τα μήλα και τις σταφίδες
Ψήνουμε στους 165-170 για 60 -70 λεπτά
Αφού κρυώσειαρνίρουμε με άχνη ζάχαρη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου