ελιές γεμιστές (με πιπεριά)
Για την γέμιση
τυρί κρέμα
μαϊντανο
αλάτι,πιπέρι
ρίγανη
σκόρδο σε σκόνη
για το πανάρισμα
αλεύρι
αυγά
φρυγανιά
Βγάζουμε την πιπεριά απο τις ελιές
Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης
Γεμίζουμε τις ελιές με την γέμιση μ'ένα κορνέ
Τις πανάρουμε σε αλεύρι και μετά σε χτυπημένο αυγό και σε φρυγανιά
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν
olives stuffed (with pepper)
For the filling
cream cheese
parsley
salt,pepper and oregano
garlic powder
for the crust
flour
eggs
bread crumbs
Remove the peppers from the olives
Mix the filling ingredients
Stuff the olives with the filling,using a piping bag
Then flour them and put them in then beaten eggs and then in the bread crumbs
Fry until golden brown
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου