Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Δροσερό γλυκό διαίτης με ζελέ και γιαούρτι Light dessert with Jello and yoghurt


Υλικά

2 φακελάκια ζελέ με 0 ζάχαρη
2 γιαούρτια 2% με φρούτα
μαρμελάδα της αρεσκείας μας
φράουλες η βατόμουρα για το γαρνίρισμα

Ετοιμάζουμε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει 
Ανακατεύουμε με τα γιαούρτια και βάζουμε σε φορμάκια η ποτήρια του κρασιού και βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει
Πριν σερβίρουμε γαρνίρουμε με μαρμελάδα και φρούτα
Αν θέλουμε φτιάχνουμε μια στρώση ζελέ και αφου πήξει βάζουμε απο πάνω δεύτερη στρώση με ζελέ ανακατεμένο με γιαούρτι


Ingredients

2 packets of jello light
2 yogurts 2% with fruit 
jam of your choice 
strawberries or raspberries for garnish 

Prepare the jello according to package directions 
Leave aside to cool 
Mix with yogurt and put it in ramekins or glasses and put in the refrigerator to set
Before serving garnish with jam and fruit 
If you want make one jello layer refrigate and after it thickens put the second layer of jello mixed with yogurt on the top

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου