Υλικά
Για τα αυγουλάκια
μισή κούπα βούτηρο
2 και 1/3 κούπας άχνη ζάχαρη
1 κούπα μπισκάτα digestive τριμμένα
μισή κούπα φυστικοβούτηρο η μερέντα
1 βανίλια
Για την επικάλυψη
μιάμιση κούπα chocolate chips
2 κ.σ μαργαρίνη
χρωματιστή τρουφα
Χτυπάμε το βούτηρο και προσθέτουμε την άχνη το τριμμένο μπισκότο το φυστικοβούτηρο (ή την μερέντα) και την βανίλια
Πλάθουμε 16 αυγουλάκια η 30 πιο μικρά ,βάζουμε πάνω σ'ενα δίσκο με στρωμένη λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν
Λιώνουμε τα chocolate chips με την μαργαρίνη και βουτάμε μέσα τα αυγουλάκια
Στολίζουμε με τρούφα και διατηρούμε στο ψυγείο
Ingredients
For the eggs
1/2 cup butter
2 1/3 cups confectioner's sugar (powdered sugar)
1 cup graham cracker crumbs (or some other finely crushed slightly sweet biscuit if you don't have the graham crackers where you live)
1/2 cup creamy peanut butter
1/2 tsp vanilla extract
For topping
1 1/2 cups dark (or semi-sweet) chocolate chips
2 tbsp shortening
Sprinkles for decorating.
In a large bowl, cream butter; gradually add the confectioner's sugar, cracker crumbs, peanut butter and vanilla. Shape into 16 eggs (I made 30 smaller ones) place on waxed paper-lined baking sheet. Refrigerate for 30 minutes or until firm.
In a microwave, melt the chocolate chips and shortening, stir until smooth. Dip the eggs in chocolate, allow excess to drip off. Decorate with sprinkles; return the eggs to waxed paper. Chill until set. Store in an airtight in the refrigerator.
Πωπωωωω Κολαση!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή