Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Μαλακά Cookies Red Velvet με Γέμιση Cheesecake


Υλικά
220 βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ κρυσταλλική ζάχαρη
150 γρ μαύρη ζάχαρη
1 αυγό και 1 κρόκος
300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ baking soda
μισό κ.γ baking powder
1 κ.γ κακάο
κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
220 γρ σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη

Για την γέμιση 
120 γρ τυρί κρέμα
1 κ.σ αλεύρι
40 γρ άχνη ζάχαρη

Για την γέμιση ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το αλεύρι και την άχνη ζάχαρη
Βάζουμε κουταλιές από το μείγμα σε μια λαδόκολλα και βάζουμε στην κατάψυξη,να παγώσουν
Για τα cookies
Χτυπάμε το βούτυρο με την άσπρη και την μάυρη ζάχαρη,να αφρατέψει
Προσθέτουμε το αυγό και τον κρόκο
Το αλεύρι,την βανίλια,το αλάτι,την baking soda και το baking powder
Προσθέτουμε το κακάο και το κόκκινο χρώμα
Στο τέλος ανακατεύουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα 
Πλάθουμε σε 21 μπαλάκια (30 γρ) και τα βάζουμε στην κατάψυξη 15-20 λεπτά
Παίρνουμε ένα μπαλάκι,βάζουμε στην μέση την γέμιση και κλείνουμε με άλλο ένα μπαλάκι σαν σάντουιτ
Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν
Ψήνουμε τα cookies παγωμένα,με αυτόν τον τρόπο δεν θα απλώσουν πολύ τα Cookies 
Τα ψήνουμε αφήνοντας κενό ανάμεσα τους,στους 170 C για 10 λεπτά,να πάρουν ελάχιστο χρώμα στις άκρες
Όταν τα βγάλουμε θα είναι μαλακά στην μέση
Είναι πεντανόστιμα και μένουν μαλακά,αρκεί να μην τα παραψήσουμε
Τα διατηρούμε στο ψυγείο


\















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου