700 ml γάλα
4 αυγά
λίγο αλάτι και πιπέρι
6 φέτες ζαμπόν
6 φέτες γκόυντα
250 γρ μοτσαρέλα τριμμένη
λίγη φέτα τριμμένη
12 φέτες ψωμί του τοστ
για την σάλτσα
100 ml ντοματοχυμό
1 κ.σ κέτσαπ
αλάτι,μαύρο πιπέρι και ρίγανη
λίγο βούτυρο η μαργαρίνη για το άλλειμα
Αλείφουμε τις φέτες του τόστ με λίγο βούτυρο και τις στρώνουμε σε ένα μικρό πυρέξ,ίσα για να τις χωράει (22x30)
Βάζουμε στην κάθε φέτα,ζαμπόν και κασέρι,αλλείφουμε με την σάλτσα,πασπαλίζουμε με λίγη φέτα και καλύπτουμε με τις υπόλοιπες φέτες
Πασπαλίζουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα και σκορπάμε και λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα
Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και ρίχνουμε,επάνω στο σουφλέ με μια κουτάλα
Το αφήνουμε μισή ώρα τουλάχιστον να ρουφήξει
Ψήνουμε στους 175 C για 20-25 λεπτά ίσα που να ροδίσει και να λιώσουν τα τυριά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου