Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Μηλοπιτάκια με Σφολιάτα


 

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας
2 μήλα κομμένα σε κυβάκια 
1 κ.σ βούτυρο
1 κ.σ ζάχαρη
1 κ.γ κανέλα
1/4 κούπας χύμο πορτοκάλι 
1 κ.σ κορν φλάουρ

Σοτάρουμε τα μήλα με το βούτυρο,την ζάχαρη και την κανέλα να μαλακώσουν
Στο τέλος προσθέτουμε τον χύμο και τον κορν φλάουρ και ανακατεύουμε να δέσει
Αφήνουμε να κρυώσει

Κόβουμε την σφολιάτα σε μικρά τετράγωνα,γεμίζουμε το καθένα με την γέμιση και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα
Πατάμε τις γωνίες με ένα πιρούνι,αλείφουμε με κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με κανελοζάχαρη
Ψήνουμε στους 180 C για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου