Υλικά
ελαιόλαδο
6 χοιρινά φιλετάκια ή μπριζολάκια λαιμού ή ψαρονέφρι
250 γρ μανιτάρια λευκά,σε φέτες
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ μουστάρδα
250 ml ζωμό βοδινό η λαχανικών
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
Σοτάρουμε ελαφρά τα φιλετάκια και τα αφερούμε από το τηγάνι
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια
Προσθέτουμε τα φιλετάκια με τα ζουμιά τους
Καλύπτουμε με τον ζωμό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν
Χτυπάμε το γιαούρτι με την μουστάρδα και μισό ποτήρι νερό
Προσθέτουμε το γιαούρτι στο φαγητό και αφήνουμε να πάρει μια βράση και να δέσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου