Για την σάλτσα
1 κ.σ πελτέ
2 ντομάτες τριμμένες
250 ml ντοματοχυμό
1 κ.σ κέτσαπ
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
πάπρικα γλυκιά
1 κονσέρβα καλαμαράκια
Τα καλαμαράκια αν είναι ολόκληρα τους αφαιρούμε την μεμβράνη που έχουν στην μέση και τα ψιλοκόβουμε
Για την σάλτσα σοτάρουμε τον πελτέ,προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα,τον ντοματοχυμό,το κέτσαπ και τα μυρωδικά
Προσθέτουμε λίγο νερό να πάρει βράση
Βάζουμε μέσα τα καλαμαράκια και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα
Σερβίρουμε με μακαρόνια ή ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου