Υλικά
Για την κρέμα
500 ml γάλα
μισή κ.σ γλυκαντικό 5 γρ (canderel ,stevia ) αν το θέλουμε πιο γλυκό βάζουμε την διπλή ποσότητα
1 κ.γ υγρή βανίλια
40 γρ κορν φλάουρ ή αλεύρι
Για την κρέμα
Ανακατεύουμε στο κρύο γάλα,το γλυκαντικό,ττην βανίλια και το κορν φλάουρ
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει
Για να την κάνουμε σοκολάτένια προσθέτουμε μια κ.σ κακάο
Σερβίρουμε σε φορμάκια,αφήνουμε λίγο να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει
.png)



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου