Υλικά
200 γραμμ στήθος κοτόπουλο
350-400 ml ντοματοχυμό
μισο ποτήρι νερό
ψιλοκομμένο ανανά φρέσκο η κονσέρβας μαζί με τον χυμό του
ψιλοκομμένο κρεμμύδι,καρότο ,πιπεριά
2 κ,γ ελαιόλαδο
1 κ.γ μέλι η 2 κ.γ ζάχαρη
2 -3 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο
2 κ.σ κέτσαπ
Αλάτι,πιπέρι
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, αν δούμε οτι κόλανε επειδή δεν έχουν πολύ λάδι προσθέτουμε μισο ποτήρι νερό και στη συνέχεια τα υπόλοιπα λαχανικά
Ρίχνουμε και το κοτόπουλο να τσιγαριστεί και να πάρει χρώμα
Ρίχνουμε το ξύδι και αφήνουμε για λίγο να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά
Ρίχνουμε τον ανανά,τον ντοματοχυμό να σκεπάζει το κοτόπουλο, το μέλι και αφήνουμε να βράσει 20-25 λεπτά σε σιγανή φωτια
Αν σας φανεί λιγο το ξύδι προσθέστε κι άλλο ώστε να πετύχετε την γλυκόξινη γεύση
Ingredients
200 grams of chicken breast
350-400 ml tomato juice
half cup of water
chopped fresh or canned pineapple with the juice
chopped onion, carrot, pepper
2 tsp olive oil
1 tsp honey or 2 tsp sugar
2 -3 tbsp balsamic vinegar
2 tbsp ketchup
Salt and pepper
Saute onions, if we see that they stick to the pan cause there is not much oil add half glass of water and then add the remaining vegetables
Mix in the chicken and stir-fry to get color
Pour the vinegar and let it boil for a while until most liquid has evaporated
Pour pineapple, tomato juice till it covers the chicken, honey and cook 20-25 minutes over low heat
Taste and if it doesnt have a sour taste add more vinegar
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου