Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τρίχρωμα μακαρόνια με σάλτσα τόνου Tricolore macaroni,with tuna sauce



Υλικά

2 κονσέρβες τόνου σε νερό (200 γραμμ)
1 ποτήρι του νερού 250 ml ντοματοχυμό
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
2-3 κ.σ κέτσαπ
4-5 κ.σ καλαμπόκι κονσέρβας η κατεψυγμένο(βρασμένο)
4-5 κ.σ αρακά βρασμένο
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ελιές ψιλοκομμένες(χωρίς το κουκούτσι)
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
ελαιόλαδο
μακαρόνια τρικολόρε η ότι ζυμαρικό επιλέξουμε

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε τον ντοματοχυμό και το κέτσαπ
Ρίχνουμε τον τόνο και τα υπόλοιπα υλικά
Μαγειρεύουμε 6-7 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα
Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στην σάλτσα,ανακατεύουμε και σερβίρουμε


Ingredients

2 cans of tuna in water 200 grams
1 cup of tomato juice 250 ml
1 tomato, chopped
2-3 tbsp ketchup
4-5 tbsp corn  canned or frozen(boiled)
4-5 tbsp boiled peas
chopped onion
chopped olives pitted
salt, pepper, oregano
olive oil
macaroni  tricolore or whatever pasta we choose


Saute the onion and add the tomato juice and ketchup
Put in the tuna and the other ingredients
Cook 6-7 minutes until sauce thickens
Pour the pasta into the sauce. Stir and serve


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου