Υλικά
2 κονσέρβες τόνου σε νερό (200 γραμμ)
1 ποτήρι του νερού 250 ml ντοματοχυμό
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
2-3 κ.σ κέτσαπ
4-5 κ.σ καλαμπόκι κονσέρβας η κατεψυγμένο(βρασμένο)
4-5 κ.σ αρακά βρασμένο
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ελιές ψιλοκομμένες(χωρίς το κουκούτσι)
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
ελαιόλαδο
μακαρόνια τρικολόρε η ότι ζυμαρικό επιλέξουμε
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε τον ντοματοχυμό και το κέτσαπ
Ρίχνουμε τον τόνο και τα υπόλοιπα υλικά
Μαγειρεύουμε 6-7 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα
Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στην σάλτσα,ανακατεύουμε και σερβίρουμε
Ingredients
2 cans of tuna in water 200 grams
1 cup of tomato juice 250 ml
1 tomato, chopped
2-3 tbsp ketchup
4-5 tbsp corn canned or frozen(boiled)
4-5 tbsp boiled peas
chopped onion
chopped olives pitted
salt, pepper, oregano
olive oil
macaroni tricolore or whatever pasta we choose
Put in the tuna and the other ingredients
Cook 6-7 minutes until sauce thickens
Pour the pasta into the sauce. Stir and serve
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου