Μακαρόνια με χαμηλό υδατάνθρακα (Ζωγράφος) ή απλά μακαρόνια
Κεμπάπ σόγιας http://jimdiasrecipes.blogspot.gr/2015/10/light-soya-chunks-vegetarian-meat.html ή κιμάς μανιταριών http://jimdiasrecipes.blogspot.gr/2016/04/blog-post.html
Μπεσαμέλ στιγμής (σε σκόνη)
Άπαχο γάλα
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην κατσαρόλα μαζί με λίγο νερό για να μη κολλήσουν.Δε βάζουμε λάδι η βούτυρο
Φτιάχνουμε την σάλτσα σόγιας
Φτιάχνουμε την μπεσαμέλ με άπαχο γάλα
Βάζουμε τα μακαρόνια σε ταψάκι ανακατεμένα με 1-2 κουταλιές μπεσαμέλ
Ρίχνουμε απο πάνω την σάλτσα σόγιας
Σκεπάζουμε με μια λεπτή στρώση μπεσαμέλ
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 45-50 λεπτά μέχρι να ροδίσει η μπεσαμέλ
Ingredients
Spaghetti with low carbohydrate or plain spaghetti
Soy meat http://jimdiasrecipes.blogspot.gr/2015/10/light-soya-chunks-vegetarian-meat.html
or mushroom sauce http://jimdiasrecipes.blogspot.gr/2016/04/blog-post.html
Instant bechamel (powder)
Low fat milk
Boil the pasta, drain them and put them pot with a little water in so they won't stick.De not put oil or butter
Make soy sauce
We make the bechamel sauce with low fat milk
Put the pasta in a baking pan mixed with 1-2 tablespoons sauce
Put the soy sauce on the top
Cover with a thin layer of béchamel
Bake at preheated oven at 180 C for 45-50 minutes until golden brown
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου