Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Καστοριανή Πέστροφα στον Φούρνο με κρεμμύδια Greek Trout Fish Baked with onions



Υλικά

4 μεγάλες πέστροφες
2  κιλά κρεμμύδια
σκόρδο
ελαιόλαδο
1 πιππερία ψιλοκομμένη
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
ντοματοχυμός
μαιντανός ψιλοκομμένος
φύλλα δάφνης
μαύρο πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
αλάτι

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μισσόφεγγαρο και τα σωτάρουμε να πάρουν χρώμα περίπου 15 λεπτά,προσθέτωντας ανα διαστήματα λίγο νερό για να μην κολλήσουν 
Προσθέτουμε το σκόρδο και το κόκκινο πιπέρι να κάψει και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτος απο την πέστροφα και την ντομμάτα σε φέτες
Στρώνουμε τα κρέμμυδια στο ταψί και βάζουμε τις πέστροφες απο πάνω
Απλώνουμε τις φέτες ντομάτας πάνω στις πέστροφες προσθέτουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό και περίχυνουμε με ελαίολαδο
Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 200 C

Ingredients

4 large trout fish
6-7 large onions
garlic
olive oil
1 pepper chopped
1 tomato, sliced
tomato juice
chopped parsley
bay leaves
black pepper
paprika
salt

Cut the onions in crescent shape and sauté till golden brown about 15 minutes, adding a little water at times  to prevent them from sticking
Add the garlic and red pepper to burn and add the remaining ingredients except the fish and tomato slices
Spread the onions in the pan and put the fish on the top
Lay the tomato slices over the fish,add 2 cups of warm water and drizzle with olive oil
Bake for 1 hour at 200 C


                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου