Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Στολισμένο Αλμυρό Κέικ με Σαλάμι Φέτα και Πιπεριά




 Υλικά

4 αυγά
2 γιαούρτια
210 ml αραβοσιτέλαιο
500 γρ φαρίνα
μισό κ.γ αλάτι
100 γρ σαλάμι ψιλοκομμένο
200 γρ φέτα σε κυβάκια
1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπέρια κέρατο,ψιλοκομμένη και σοταρισμένη
1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια (χωρίς τα σπόρια και τα ζουμιά)

για το στόλισμα ντοματίνια,και πιπεριές σε λωρίδες,σοταρισμένες (μπορούμε να βάλουμε και πιπεριές από βάζο)

Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά,με τα γιαούρτια και προσθέτουμε το λάδι
Ανακατεύουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το σαλάμι,την φέτα,την ντομάτα και την πιπεριά
Στρώνουμε σε 30 άρι ταψί
Στολίζουμε με ντοματίνια και πιπεριές
Ψήνουμε στους 170 C για 40 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου