Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Σοκολατάκια με Ζαχαρούχο Γάλα που Λιώνουν στο Στόμα Sweetened Condensed Milk Fudge



Υλικά
200 γρ ζαχαρούχο γάλα
150 γρ σοκολάτα γάλακτος
Κακάο για το πασπάλισμα
Προαιρετικά
ξηροί καρποί,βανίλια,ξύσμα πορτοκάλι

Σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά,προσθέτουμε το ζαχαρούχο και την σοκολάτα σε κομμάτια και ανακατεύουμε να λιώσει 3-4 λεπτά
Βάζουμε σε θήκες για μάφινς από σιλικόνη,ή αν κάνουμε μεγαλύτερη δόση σε ένα μικρό πυρέξ με στρωμένη λαδόκολλα
Αφού κρυώσει,το βάζουμε στο ψυγείο 2 ώρες να σφίξει
Ξεφορμάρουμε και με ένα μαχαίρι του σεφ,κόβουμε σε μικρά σοκολάτακια
Πασπαλίζουμε με κακάο
Διατηρούμε 2-3 μέρες σε θερμοκρασία δωματίου,ή μια βδομάδα στο ψυγείο (μέσα σε τάπερ)
Λιώνει στο στόμα

Ingredients

200 ml sweetened condensed milk
150 gr milk chocolate
Cocoa powder for dusting
Optionally
Chopped nuts,vanilla extract,orange zest


In a sausce pan,put in the sweetened condensed milk and the chopped chocolate and stir to melt,at a low heat,for 3-4 minutes
Pour into silicon muffin tins,or if you make double the dose,pour into a small baking dish lined with parchment paper
After it cools,put in the fridge for 2 hours to set
Unmold and with a chef knife cut into small chocolates
Dust with cocoa powder
Store at room temperature for 2-3 days or refrigerate for a weer (covered in plastic container)
They melt in your mouth






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου