Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Πάστα Κρέμα Σοκολάτας-Πανεύκολες Πάστες σε Κούπα Chocolate Cream Desserts In a Cup




Υλικά για 10 πάστες
1 λίτρο γάλα
60 γρ άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
60 γρ αλεύρι
1 βανίλια
9 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη
1 κ.σ βούτυρο
50 γρ σοκολάτα

Ινδοκάρυδο για το γαρνίρισμα


Στο κρύο γάλα ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου,το αλεύρι,την βανίλια και την ζάχαρη 
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά,μέχρι να δέσει
Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο και την σοκολάτα
Βάζουμε σε φλιτζάνια του τσαγιού ή σε φορμάκια για σουφλέ 
Αφού κρυώσουν βάζουμε στο ψυγείο 5 ώρες τουλάχιστον να σφίξουν
Τα ξεκολλάμε με το χέρι και τα περνάμε από το ινδοκάρυδο
Σερβίρουμε γαρνίροντας με μισό σταφύλι η με γλυκό κεράσι

Ingredients
1 litre of milk
60 gr corn flour
60 gr flour
2 tbps of cocoa powder
1 tbsp vanilla extract
9 tbps of granulated sugar
1 tbps of butter
50 gr chocolate

Shredded Coconut


In the cold milk mix in the corn flour,cocoa powder,flour,sugar and vanilla extract
Simmer till it thickens and at the end add in the butter and the chocolate
Put into tea cups or souffle baking cups
Let them cool and put them in the fridge to set for 5 hours at least
Unmold them by pressing them with your hands and cover them with shredded coconut
Garnish with cherries or grapes and serve

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου