Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Παγωτά Σάντουιτς Φράουλα-Σοκολάτα με Πτι-μπερ




Υλικά για το παγωτό φράουλα


250 γρ μόρφατ ή φυτική κρέμα
200 γρ ζαχαρούχο
1 κ.σ μαρμελάδα φράουλα
2-3 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
μισή βανίλια

Για το παγωτό σοκολάτα
250 γρ μόρφατ ή φυτική κρέμα
200 γρ ζαχαρούχο
2 κ.σ κακάο
μισή βανίλια

2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
σοκολάτα κουβερτούρα για το γαρνίρισμα

Στρώνουμε μεμβράνη σε ταψάκι 22 x 31και βάζουμε από πάνω τα μπισκότα σε σειρά
Για το παγωτό φράουλα
Χτυπάμε το μόρφατ,με το ζαχαρούχο,την μαρμελάδα φράουλα,το χρώμα ζαχαροπλαστικής και την βανίλια

Για το παγωτό σοκολάτα
Χτυπάμε το μόρφατ,με το ζαχαρούχο,το κακάο και την βανίλια

Στρώνουμε σε 2 σειρές το  παγωτό κακάο και σε 2 σειρές το παγωτό φράουλα
Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα και βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει
Κόβουμε το κάθε μπισκότο και αν θέλουμε ισιώνουμε τις άκρες
Τα βουτάμε γρήγορα στην λιωμένη σοκολάτα
Τα βάζουμε πάνω σε λαδόκολλα να παγώσει η σοκολάτα τα διατηρούμε στην κατάψυξη 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου