500 γρ μούστο
100 ml χυμό πορτοκάλι
200 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
200 ml αραβοσιτέλαιο
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 κ.γ κανέλα
1 κ.γ γαρίφαλο σε σκόνη
2 κ.σ κακάο
1 κιλό αλεύρι μαλακό
μισό κ.γ αλάτι
1 φακελάκι baking powder
σουσάμι και αμύγδαλο φιλέ για το πασπάλισμα
Ανακατεύουμε τον μούστο,με την ζάχαρη,το λάδι,τα μπαχαρικά και το κακάο
Προσθέτουμε το αλεύρι,το αλάτι και το baking powder και πλάθουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακιά ζύμη που δεν κολλάει
Πλάθουμε σε κρίκους και αν θέλουμε,τα βρέχουμε με ένα πινέλο και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και αμύγδαλο φιλέ
Τα ψήνουμε στους 170 C για 20-25 λεπτά,όταν θα τα βγάλουμε από τον φούρνο θα πρέπει να είναι μαλακά,όσο κρυώνουν θα σφίξουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου