Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Αλμυρό Κέικ με Σπανάκι,Βρώμη και Φέτα - Με Λίγα Υλικά


Υλικά

4 αυγά
200 γιαούρτι
100 ml αραβοσιτέλαιο
110 γρ βρώμη
140 γρ φαρίνα
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
300 γρ φρέσκο σπανάκι 
200 γρ φέτα
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
άνηθο και διόσμο

Χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι και το λάδι
Προσθέτουμε την βρώμη και την φαρίνα
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και προσθέτουμε το σπανάκι να μαραθεί
Αφήνουμε να κρυώσουν
Προσθέτουμε στο μείγμα τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι
Στο τέλος ανακατεύουμε την φέτα και τα μυρωδικά
Ψήνουμε στους 165 C-170 C για 40 λεπτά 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου