100 γρ ρύζι καρολίνα ή γλασέ
400 - 500 νερο
1 πρέζα αλάτι
400 - 500 νερο
1 πρέζα αλάτι
1 λίτρο γάλα
40 γρ κάστερ πάουντερ
90 γρ ζάχαρη
40 γρ κάστερ πάουντερ
90 γρ ζάχαρη
Βράζουμε το ρύζι μέχρι να μαλακώσει
Προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη και αφήνουμε να ζεσταθεί
Kρατάμε 100 ml από το κρύο γάλα και ανακατεύουμε το κάστερ πάουντερ
Το προσθέτουμε στο ρύζι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει
Eυχαριστούμε για την συνταγή σας. Τι εκτελέσαμε σχολαστικά και το αποτέλεσμα είταν εκπληκτικό.
ΑπάντησηΔιαγραφή