Υλικά
4 αυγά
320 γρ ζάχαρη
160 ml αραβοσιτέλαιο
250 γρ πορτοκάλι
330 ml κεφίρ ή 400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
ξύσμα απο 2 πορτοκάλια
2 βανίλιες
400 γρ αλεύρι που φουσκώνει
1 κ.σ κακάο
1 κ.σ πραλίνα φουντουκιού
Με τον αυγοδάρτη χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτουμε το λάδι
Βάζουμε το πορτοκάλι ολόκληρο στο μπλέντερ
Προσθέτουμε στο μείγμα το πορτοκάλι,το ξύσμα,την βανίλια και το κεφίρ ή το γιαούρτι
Στο τέλος ανακατεύουμε το αλεύρι
Στο μισό μείγμα ανακατεύουμε το κακάο και την πραλίνα
Βάζουμε το μείγμα εναλλάξ στην φόρμα
Ψήνουμε στους 165 C-170 C για 40-45 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου