Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Το θαύμα του Πάσχα στον Μασούτη


Ακούστε το μικρό θαύμα του Πάσχα που έζησα.
Τίτλος Η θαυματουργή λαμπάδα και οι καμένες ρυζογκοφρέτες 

Ο μασούτης δεν είναι χορηγός μου,είναι το αγαπημένο μου σούπερ μάρκετ.!
 Πήγα στο μασούτη να πάρω δύο τρία πραγματάκια που χρειαζόμουν για να φάω.Με 12 ευρώ στο πορτοφόλι Στην είσοδο πουλούσαν λαμπάδες τέσσερις 1.50 ευρώ τις πήρα μαζί μ'αυτά τα τσουμπλέκια που βάζεις από κάτω για να μη στάζουν 90 λεπτά. Τα έξοδα ανεβαίνανε. Αγόρασα τι ήθελα κάνοντας το νοητικό κομπιουτεράκι και λέω στο ταμείο θα πάρω αυτά που θέλω και τις λαμπάδες μπορεί να τις αφήσω αν δε μου φτάνουνε τα λεφτά. 
Ακουλουθεί Το Θαύμα. Μου λέει η κοπέλα έχεις 6 ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ είχα 12 ευρώ ψώνια αν είχα 1 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. Χαρηκα. Συγκινήθηκα. Γιατί την έκπτωση του μασούτη την έπαιρνες μόνο εκεί που έβγαλες την κάρτα ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΩΡΑ και την παίρνεις σε όλους. 
Στον δρόμο μετά που πήγα στην εκκλησία με έπιασε βροχή,αλλά ευτυχώς είχα πάει να πάρω ομπρέλα πιο πριν,ακούγοντας το ράδιο της πόλης ΕΠΑΙΖΕ GINGLE BELLS δε κάνω πλάκα μάλλον αυτοί κάνανε. Άναψα την μια λαμπάδα από τις 4 και έφυγα χαρούμενος.
Υγ. Την στιγμή ετούτη που σας γράφω εχώ βάλει 2 ρυζογκοφρέτες με χαλβά στο γκριλ και μέχρι να σας τα γράψω τις έκαψα αλλά δε πειράζει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου