1 κουτάκι morfat creamy (250 gr)
1 ζαχαρούχο γάλα (400 γρ)
1 εβαπορέ γάλα (400 γρ)
Προαιρετικά
1 βανίλια
2 κ.σ πραλίνα φουντουκιού
Σοκολάτα κουβερτούρα για το γαρνίρισμα
Χτυπάμε το μόρφατ 3-4 λεπτά να αφρατέψει
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε να αναμιχθεί
Προσθέτουμε την βανίλια,το εβαπορέ και την πραλίνα και χτυπάμε 10 λεπτά να φουσκώσει
Βάζουμε σε μπωλ και το αφήνουμε μια μέρα στην κατάψυξη να σφίξει
Προαιρετικά για να γίνει πιο αφράτο μετά από μια ώρα στην κατάψυξη το ξαναχτυπάμε
Την επόμενη μέρα αν θέλουμε το περιχύνουμε με λιωμένη κουβερτούρα
Ingredients
250 gr cool whip or whipping cream
1 can of sweetened condensed milk (400 gr)
1 can of evaporated milk (400 gr)
Optionally
1 tsp of vanilla extract
2 tbsp of nutella
Couverture Chocolate for garnishing
Beat the whipping cream till fluffy
Add in the sweetend condensed milk and beat to incorporate
Add in the evaporated milk and optionally 2 tbsp of nutella and 1 tsp of vanilla
Beat for 10 minutes
Pour in a bowl and put it in the freezer for a day to set
If you want it to be more fluffy after it freezes for an hour you can rebeat it
The next day you can garnish it with melted chocolate if you want
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου