1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη
1 πρέζα αλάτι
2 κ.σ αραβοσιτέλαιο
1.5 κ.γ μπέικινγκ πάουντερ
4 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη
1 γιαούρτι (200 γρ)
3-4 κ.σ νερό (μέχρι το μείγμα να είναι πηχτό για πάνκεικς)
1 αυγό
Ανακατεύουμε στο αλεύρι το αλάτι,το λάδι,την ζάχαρη,το μπέικινγκ,το γιαούρτι,το νερό και το αυγό
Λαδώνουμε το τηγάνι με ένα πινέλο και βάζουμε 1 κουταλιά για κάθε πάνκεικ
Αφού ψηθούν από την μια πλευρά τa γυρνάμε και από την άλλη
Γαρνίρουμε με μέλι και κανέλα και σερβίρουμε
Ingredients
1 cup of gluten free all purpose flour
1 pinch of salt
2 tbsp of vegetable oil
1,5 tsp baking powder
4 tbsp granulated sugar
1 yogurt (200 gr)
3-4 tbsp of water till batter has pancake consistency
1 egg
Mix the flour with the salt,oil,sugar,baking powder,yogurt,water and egg
Brush the pan with oil and put a tbsp of the mixture for each pancake
Wait till brown on one side and flip them on the other
Garnish with honey and cinnamon and serve
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου