Υλικά
400 γρ γιαούρτι
ρίγανη,αλάτι,μαύρο πιπέρι
1 αυγό
250 γρ φέτα τριμμένη
1 ντομάτα σε κύβους (χωρίς σπόρια)
200 γρ ανάμεικτα κίτρινα τυριά τριμμένα (γκούντα,ένταμ,μοτσαρέλα)
100 γρ ζαμπόν ψιλοκομμένο
6 φύλλα ολικής αλέσεως
ελαιόλαδο για το άλειμμα
Ανακατεύουμε τα υλικά για την γέμιση
Στρώνουμε 3 φύλλα,λαδώνοντας το καθένα και βάζουμε στην μέση την γέμιση
Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδώνοντας τα
Εγώ τις άκρες που περισσεύουν τις κόβω και τις βάζω στην μέση πάνω από την γέμιση
Χαράζουμε τα κομμάτια λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγο νερό κι αν θέλουμε με λίγο σουσάμι
Ψήνουμε στους 170 C στις αντιστάσεις,για 40 λεπτά περίπου να ροδίσει πάνω κάτω
Σερβίρουμε ζεστή και κρύα
Ingredients
400 gr greek yogurt
oregano,salt,black pepper
1 egg
250 gr feta cheese
1 tomato seeded and diced
200 gr mixed cheeses (gouda,edam,mozaarela)
100 gr chopped ham
6 phyllo sheets
olive oil for brushing
Mix the ingredients for the filling
Line the 3 phyllos,by brushing with some oil each one and spread the filling in the middle
Cover with the rest of the phyllos.brush them with some oil and water and carve the pieces
Bake at 170 C for about 40 minutes till golden on the top and bottom
Serve cold or warm
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου