Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η Πιο Εύκολη Τούρτα Παγωτό Πραλίνα


Υλικά
1 μόρφατ 250 γρ
μισό κουτάκι ζαχαρούχο 200 γρ
1 κουταλιά μερέντα
1 κουταλιά κακάο
Για την βάση φέτες κέικ ή μπισκότα πτι μπέρ η σαβαγιάρ

Στρώνουμε τις φέτες κέικ σε τσέρκι 16 εκ
Χτυπάμε μαζί όλα τα υλικά και στρώνουμε πάνω από το κέικ 
Βάζουμε στην κατάψυξη να σφίξει
Σερβίρουμε ξεφορμάροντας με ένα μαχαιράκι που το βουτάμε σε καυτό νερο
Για ταψί 28 εκατοστών κάνουμε την διπλή δόση











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου