Υλικά
4 αυγά
350 γρ ζάχαρη
220 ml αραβοσιτέλαιο
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
100 ml χυμό πορτοκαλιού
2 βανίλιες
1.5 κ.γ κανέλα
4-5 μπισκότα τριμμένα τύπου speculoos η 1/4 κ.γ τζίντζερ
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
250 γρ σταφίδες
3 μήλα κομμένα σε κυβάκια
500 γρ φαρίνα
Χτυπάμε με τον αυγοδάρτη τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτουμε το λάδι
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τον χυμό πορτοκάλι,εναλλάξ με τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα
Στο τέλος προσθέτουμε τα μήλα και τις σταφίδες
Ψήνουμε στους 165-170 για 60 -70 λεπτά
350 γρ ζάχαρη
220 ml αραβοσιτέλαιο
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
100 ml χυμό πορτοκαλιού
2 βανίλιες
1.5 κ.γ κανέλα
4-5 μπισκότα τριμμένα τύπου speculoos η 1/4 κ.γ τζίντζερ
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
250 γρ σταφίδες
3 μήλα κομμένα σε κυβάκια
500 γρ φαρίνα
Χτυπάμε με τον αυγοδάρτη τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτουμε το λάδι
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τον χυμό πορτοκάλι,εναλλάξ με τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα
Στο τέλος προσθέτουμε τα μήλα και τις σταφίδες
Ψήνουμε στους 165-170 για 60 -70 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου