Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024

Μηλόπιτα Κέικ με Σταφίδες,Κανέλα και Μπισκότα με Τζίντζερ - Χωρίς Μίξερ





Υλικά

4 αυγά
350 γρ ζάχαρη
220 ml αραβοσιτέλαιο
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
100 ml χυμό πορτοκαλιού
2 βανίλιες
1.5 κ.γ κανέλα
4-5 μπισκότα τριμμένα τύπου speculoos η 1/4 κ.γ τζίντζερ
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
250 γρ σταφίδες
3 μήλα κομμένα σε κυβάκια
500 γρ φαρίνα


Χτυπάμε με τον αυγοδάρτη τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτουμε το λάδι
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τον χυμό πορτοκάλι,εναλλάξ με τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα
Στο τέλος προσθέτουμε τα μήλα και τις σταφίδες
Ψήνουμε στους 165-170 για 60 -70 λεπτά









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου