Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2025

Χοιρινές Μπριζόλες Λαιμού στην Γάστρα — Ζουμερές, Μαλακές και Γεμάτες Γεύση!




Υλικά
4–5 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
3-4 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
½ ποτήρι νερό ή ζωμό
3–4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. σκόνη λαχανικων 
Θυμάρι ή ρίγανη
Αλάτι – πιπέρι

Μαρινάδα: Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα,το αλάτι, το πιπέρι,την σκόνη λαχανικων και λίγο θυμάρι. Αλείφουμε καλά τις μπριζόλες.
Στρώνουμε τις πατάτες,από πάνω βάζουμε τις μπριζόλες και προσθέτουμε το νερό ή τον ζωμό.
Κλείνουμε τη γάστρα με καπάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου.
Ανοίγουμε το καπάκι τα τελευταία 15′ για να πάρουν χρώμα οι μπριζόλες (βάζουμε στον φούρνο την επιλογή του Γκρίλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου