Υλικά
3 μιση κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κούπες ζάχαρη
2 βανίλιες
1 κούπα μαργαρίνη σοφτ
4 αυγά
μισή κούπα γάλα η χυμό πορτοκάλι
ξύσμα πορτοκαλιού
προαιρετικά
1 κ.σ κανέλα
σταφίδες
1-2 κ.σ μέλι
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπωλ και χτυπάμε με μίξερ για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα
Αν βάλουμε σταφίδες τις αλευρώνουμε πρώτα και τις ρίχνουμε αφού έχουμε χτυπήσει τα υπόλοιπα υλικά.Τις αναμιγνύουμε με 1 κουτάλα
Βουτυρώνουμε μια φόρμα και την αλευρώνουμε με 2 κουταλιές αλεύρι τινάζοντας το για να πέσει η περίσσεια του αλευριού
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50 με 55 λεπτά στους 175 C
Αφού ψηθεί βάζουμε το φλουρί
For the cake
3 and a half cups of flour self rising
2 cups of sugar
vanilla exract
1 cup margarine soft
4 eggs
half a cup of milk or orange juice
orange zest
Οptional
1 tbsp cinnamon
raisins
1-2 tb of honey
Put all ingredients in a bowl and beat with a mixer for 4 minutes at medium speed
Before you put the raisins flour them first and pour them in after you have beat all the ingredients Mix them with a wooden spoon
Butter a cake pan and flour it with 2 tablespoons of flour, shake it to drop the excess flour
Bake in preheated oven for 50-55 minutes at 175 C
Mmmmmm!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή