Υλικά
Για το κεικ
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
200 γραμμ τυρί κρέμα
3 αυγά
φέτα τριμμένη
120 γραμμ μαργαρίνη
4 κ.σ ελαιολάδο
1 ποτήρι νερό η γάλα
Προαιρετικά
ζαμπόν σε κύβους
Για γαρνίρισμα
Κίτρινα τυριά
Φέτες ντομάτας
Προαιρετικά
Σάλτσα ντομάτας η κέτσαπ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το κέικ
Ψήνουμε στους 180 C για 50 λεπτά περίπου
Λίγο πριν ψηθεί πασπαλίζουμε με τυριά και φέτες ντομάτας. Αν θέλουμε πριν βάλουμε το τυρί βάζουμε σάλτσα ντομάτας πάνω στο κέικ όπως στην πίτσα
Τρώγετε ζεστό η σαν κρύο σνακ
Ingredients
2 cups self-rising flour of
200 grams of cream cheese
3 eggs
Crumbled feta
120 grams of margarine
4 tbsp elaiolao
1 cup water or milk
optionally
diced ham
for garnish
yellow cheeses
sliced tomatoes
optionally
tomato sause or ketchup
Mix all the cake ingredients together
Bake at 180 C for about 50 minutes
Shortly before it'scooked sprinkle with cheese and tomato slices. If you want you can put tomato sauce over the cake before you put the toppings,just like you do in pizza
Eat hot or cold as a snack
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου