Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Βραστά αυγά Αυτά τα άγνωστα How to boil an egg for Idiots







δώ μιλάμε για την τέχνη που ακούει στο όνομα βραστά αυγά )

το αυγό το μελάτο ,με το κουταλάκι

το αυγό το πολύ υγρό το πολύ μελάτο αφού πάρει βράσει κλείνουμε το μάτι και το αφήνουμε πάνω 1 λεπτό
για μελάτο αλλά μαλακό με τον κρόκο να είναι ζουμερός εώς 3 λεπτά 
για σφιχτά  βράζουμε 7-10 λεπτά
Αφού μετρήσουμε τους χρόνους που θέλουμε κατευθείαν ξεπλένουμε το αυγό με κρύο νερό για να σταματήσει ο βρασμός

Τιπς για να μη σπάσει το αυγό
να είναι σε θερμοκρασία δωματίου 
να βάλουμε 1 κουταλιά αλάτι η ξύδι στο νερό για να μή τρέχει το ασπράδι αν σπάσει  (βοηθάει και στο ξεφλούδισμα έκτος αν το πήρες τώρα απο το κοτέτσι ,δε ξεφλουδίζεται εύκολα το αυγό ημέρας )

υ.γ μόνο 5 αυγά χαραμήθηκαν για τις ανάγκες του άρθρου

'
                 


(here we are talking about the art that bears the name Boiled eggs) 

the soft-boiled egg eaten with a teaspoon 
the egg the super liquid after it starts to boil,close the heat and leave them on the closed heat to simmer for 1' minute 
for soft-boiled but with the yolk soft but still juicy leave it on the closed heat to simmer for 3 minutes
for hard boilled,let them boil for 7-10 minutes 
After counting the time we wash the eggs immediatelly with cold water to stop the cooking 

Horse racing tips for not breaking the egg 
be at room temperature 
put 1 tsp salt or vinegar in the water to NOT run if you break the egg (also helps to peel easier, unless you just got it from the chicken coop, they not flake off easily when the Egg is Day fresh) 


  PS Only 5 eggs were ruined for the purposes of this Article




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου