Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Μπριάμ λαχανικών με πέστροφα της Μαμάς μου My Mom's Greek Ratatouille with Trout fish













Υλικά
ελαιόλαδο
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 σκελ σκόρδο
πατάτες κομμένες σε ροδέλες

πιπεριά ψιλοκομμένη
κολοκυθάκια,μελιτζάνες κομμένα σε μέτρια κομμάτια
πέστροφα
φρυγανιά
αλεύρι
ντομάτα τριμμένη
ρίγανη αλάτι μαυροπίπερο κόκκινο πιπέρι γλυκό
μαιντανό
φύλλα δάφνης

Σoτάρουμε στο ταψί το κρεμμύδι,και προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά,τα σωτάρουμε και στο τέλος προσθέτουμε την ντομάτα
Αλευρώνουμε και αλατίζουμε την πέστροφα,την βάζουμε στο ταψί πάνω από τα λαχανικά και την πασπαλίζουμε με φρυγανιά
Βάζουμε λίγο ζεστό νερό η ζωμό στο ταψί και ψήνουμε στους 180 C για καμιά ώρα μέχρι να ψηθεί το ψάρι

Ingredients
greek olive oil extra virgin
onion diced
1-2 garlic cloves
potatoes cut into slices peppers diced
zucchini, eggplant cut into medium pieces lightly pre-fried
grated tomato trout fish bread crumbs
flour oregano,salt,black pepper,red pepper parsley bay leaves Saute the onion in the pan and add in the rest of the vegetables,saute them and add in the tomato
Flour the fish and season it with salt,put it in the pan over the vegetables and sprinkle it with breadcrumbs Pour in some hot water or broth into the pan and bake at 180 C for about an hour until the fish is

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου