2 ασπράδια
1 πρέζα αλάτι
3 με 3 μιση κούπες άχνη ζάχαρη (380 με 430 γρ για σφιχτό γλάσο)
Για το γλάσο
Χτυπάμε τα ασπράδια να αφρατέψουν
Προσθέτουμε τις κούπες της ζάχαρης σταδιακά και χτυπάμε
Μοιράζουμε σε μπωλάκια και χρωματίζουμε με χρώμα ζαχαροπλαστικής
Αν βάλουμε υγρό χρώμα ζαχαροπλαστικής το γλάσο θα αραιώσει και θα χρειαστεί να προσθέσουμε κι άλλη άχνη ζάχαρη για να σφίξει
Αν είναι πολύ σφιχτό αραιώνουμε με μισή κ.γ νερό
For the icing
2 egg whites
3 cups of powdered sugar (380 to 430 gr for a thick consistency)
food coloring
For the icing
Beat the egg whites till frothy
Add the cups of powdered sugar gradually and beat till thickened
Divide into bowls and colour with food colourings
If you add liquid food colouring the icing will become more liquid and you will need to add more sugar
If the icing is too thick add half a tsp of water
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου