150 γρ μαργαρίνη
125 γρ σοκολάτα
400 ml ζαχαρούχο
4 κ.σ κακάο
2 κ.σ άχνη
1 κούπα φουντούκια η αμύγδαλα σε πούδρα
Λιώνουμε την μαργαρίνη με την σοκολάτα
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το κακάο,την άχνη και τα τριμμένα φουντούκια
Ανακατεύουμε να τα απορροφήσει το μείγμα
Βάζουμε σε ταπεράκι και σε βάζο και αφήνουμε να κρυώσει
Διατηρούμε στο ψυγείο
Ingredients
150 gr margarine
125 gr couverture chocolate
400 ml sweetend condensed milk
4 tbsp of cocoa powder
2 tbps of icing sugar
1 cup of powdered hazelnuts or almonds
Melt the margarine with the chocolate
Add in the sweetened condensed milk,the cocoa icing sugar and powdered hazelnuts
Mix to incorporate
Pour in a jar and in a bowl,let it cool and store in the fridge
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου