Υλικά
1 κιλό χοιρινή σπάλα ψιλοκομμένη
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο
1 ντομάτα σε κύβους χωρίς τα σπόρια
2 πιπεριές πράσινες και κόκκινες ψιλοκομμένες
5-6 πατάτες ψιλοκομμένες
150 γρ γραβιέρα σε κύβους
για την μαρινάδα
3 κ.σ μουστάρδα
σκόνη σκόρδο
1/4 κούπας λευκό κρασί ή 3 κ.σ ξύδι
4 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη ή θυμάρι
λιγό δεντρολίβανο τριμμένο
Μαρινάρουμε το κρέας και το αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες
Στρώνουμε 2 φύλλα αλουμινόχαρτο κι από πάνω διπλή λαδόκολλα
Βάζουμε στην μέση το κρέας με τις πατάτες κι από πάνω την γραβιέρα και κλείνουμε καλά
Ψήνουμε στους 180 C για μιάμιση με 2 ώρες
Μετά τις 2 ώρες το τσεκάρουμε πρέπει να είναι λουκούμι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου